Nääs Event

 

Vi skapar Event!

Idag är det allt viktigare för människor att kunna komma bort ifrån storstadens buller och få känna lugnet. Vi erbjuder en närhet till både sjöar och skog utan att behöva åka tiotals mil för att finna det. Med goda lokal, restaurang och aktivitetsmöjligheter bygger vi Event för företag och privatpersoner som är ute efter det där lilla extra.

 

Nääs Event strävar efter att skapa unika arrangemang för företag och privatpersoner i omgivningarna Tollered-Nääs-Öijared-Floda och Norsesund. Ett litet område med stora möjligheter, som kallas för Vid Sävelången, mindre än en halvtimme från Göteborg och bara tio minuter från Alingsås.

 

 

Fantastiska miljöer och skräddarsydda evenemang för att passa just er. Vi är det personliga eventföretaget med snabb service. Ställ din fråga till oss så återkommer inom 24h.

vadgörossunika2-2822105298-1519045685317.png

 

 

Vid Sävelången, vad är det?

Genom samverkan tar aktörerna i området ett gemensamt ansvar för utvecklingen av området runt Sävelången. Man samlas kring en gemensam syn på en hållbar och växande besöksnäring med en övertygelse om att destinationen stärks när alla arbetar mot samma mål. Samverkan sker genom frivilliga åtaganden och tillsammans ska vi göra det ännu enklare att upptäcka omgivningarna kring Sävelången, en plats för alla sinnen.

Läs mer på savelangen.se eller via Facebooksidan, Vid Sävelången

Arrangemang som passar er!

Nääs Event förbereder och planerar, så att ni kan fokusera på annat! Gör konferensen, kickoffen, företagsjubileet eller festen till en unik och minnesvärd happening! Vid Sävelången erbjuder ett komplett utbud av boende, lokaler, mat, aktiviteter, kurser och shopping.

Låt oss skapa ett oförglömligt evenemang till er!