Udden i Tollered

En plats mitt i naturen. Anläggningen Udden är belägen i Tollereds skogar, precis intill den vackra och lugna sjön Torskabotten.

Här ges möjligheten att ordna allting själv, om man så önskar. Flexibla lösningar där man kan hyra hela anläggningen eller bara hyra en utav lokalerna.

Lokal nr.1 kallar vi för ”gamla pool-huset”. En stor lokal där före detta simhopperskan Ulrika Knape tränade inför sina tävlingar. Det är en triangelformad byggnad med 25 meter i tak och plats för upp till 300 personer. Stora fönster som vetter ner mot sjön, ett antal toaletter, bastu, duschar och en enklare variant av kök finns även i denna lokal.

Lokal nr.2 kallar vi för ”storstugan”. En betydligt mindre men ack så mysig. Här finns övernattningsmöjligheter, både på övre och nedre plan. Cirka 40 sängar, ett komplett restaurangkök, ett mindre kök, ett flertal toaletter och en gedigen matsal med stora fönster som sträcker sig hela vägen längst långsidan av huset så att man kan se precis vad som händer ute på sjön. Plats för upp till 50 personer.

Samtliga lokaler är utrustade med wi-fi.