Udden i Tollered

En plats mitt i naturen. Anläggningen Udden är belägen i Tollered. Precis intill den vackra och lugna sjön Torskabotten finner ni denna festlokal.

Här ges möjligheten att ordna allting själv, eller låta oss ta hand om er. Flexibla lösningar där man kan hyra hela anläggningen eller bara hyra en utav lokalerna.

Lokal nr.1 kallar vi för ”poolhuset”. En stor lokal där före detta OS-medaljören, sim hopperskan Ulrika Knape tränade inför sina tävlingar. Det är en triangelformad byggnad med 25 meter i tak och en golvyta på 450 kvm. Stora fönster som vetter ner mot sjön, ett antal toaletter, bastu, duschar och en enklare variant av kök finns även i denna lokal.

Lokal nr.2 kallar vi för ”storstugan”. En betydligt mindre men ack så mysig. Här finns övernattningsmöjligheter, både på övre och nedre plan. Cirka 30 sängar, ett komplett restaurangkök, ett mindre kök, ett flertal toaletter, en gedigen matsal med öppen spis och med stora fönster som sträcker sig hela vägen längst långsidan av huset så att man kan se precis vad som händer ute på sjön. Plats för upp till 50 sittande gäster.

Samtliga lokaler är utrustade med wi-fi och högtalarsystem.

Möjlighet att hyra till porslin, dukar och personal.